33689.jpg

C.S. Lewisin Narnia-kirjoista valmistuu tänä keväänä jo toinen elokuva. Edellinen elokuva menestyi erittäin hyvin, joten odotettavissa on koko Narnia elokuvina. Me Narnia-kirjojen ystävät tulemme ilahtumaan ja välillä myös pettymään Narnia-elokuviin, sillä kukin meistä on luonut oman Narniansa. Kiinnostuneita tulemme tietenkin aina olemaan.

C.S. Lewisin "Prinssi Kaspian"- kirjasta tehty elokuva on tulossa vähän yli kuukauden kuluttua elokuvateattereihin Yhdysvalloissa. Uutta Prinssi Kaspian-aineistoa löydät eniten Narnia-blogistani, joka toimii Bloggerissa.

 Narnia.webistä löydät  Prinssi Kaspian -elokuvan henkilöt  ja paljon muutakin tähän elokuvaan liittyvää.

On kulunut jo jonkin aikaa elokuvasta "Velho ja leijona", ja elokuvan nuoret päähenkilöt ovat kasvaneet ja ehtineet esiintyä muissakin elokuvissa tällä välillä.

Elokuvasta "Velho ja leijona" löydät kuvia ja luettavaa tästä blogistani. C.S, Lewis-aineistoa on kummassakin blogissa.

Huomasin, että ensimmäisen Narnia-elokuvan aikoihin olivat vuoroin Vuodatus ja vuoroin Blogger epäkunnossa, joten päätin laittaa Narnia-aineistoa kumpaankin, jotta olisi aina joku blogi käytettävissä lukijoille.

Kiinnostukseni Narnia-kirjoihin alkoi jo opiskeluaikana ja tein englannin graduni Narnia-kirjoista. Olen laittanut graduni aineistoa kumpaankin Narnia-aiheiseen blogiini. Voit lukea näitä blogeja rinnakkain. Ne täydentävät toisiaan.