Narnia-elokuvan tuottaja Perry Moore kertoo, että jos tämä ensimmäinen Narnia-elokuva onnistuu suunnitelmien mukaan, alkaa seuraavan osan filmaus. Käsikirjoitus on jo valmiina, sanoo Perry Moore.

Tämän blogin sivupalkissa on linkki mm Prinssi Kaspianiin, mutta siitä ei pääse nyt mihinkään - ylikuormitusta kai. Myös www.factmonster.com/spot/narnia1.html  kertoo Narniasta. Sieltä voi löytää Narnian "aikakirjat". joista näkee, että Narnian vuonna 2303 Kaspian pakenee setäänsä, joka on murhannut hänen isänsä, Narnian kuninkaan ja sama kohtalo uhkaa nyt Kaspiania. Kiinnostavaksi tekee tämän juonen se, että Kaspian on Narnian miehittäjiä, mutta on ihastunut vanhaan Narniaan lastenhoitajansa ja opettajansa tarinoiden vuoksi. Tuottaja uskoo, että Kaspian-elokuva voi saada ensimmäistä elokuvaa vielä laajemman katsojakunnan, sillä se on puhtaammin seikkailukertomus.

Prinssi Kaspianissa on keskiajan ritariaatetta edustava hiiri Riipitsiip, antiikin taruolentoja, kyynelehtivä jättiläinen, kiinnostavat kääpiöt Nikabrik ja Trumpkin sekä valloittava ja uskollinen mäyrä Trufflehunter. Kun luin flunssaisena Narnia-kirjoja, keräsin Prinssi Kaspianista ajankuluksi joukon Trumpkinin voimasanoja:

"Giants and junipers!  Tubs and tortoiseshells! Bottles and battledores! Wraiths and wreckage! Weights and waterbottles! Crows and crockery!"